Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas

Zakaj je dobro poslovati z nami

Naši sodelavci so izkušeni nepremičninski posredniki, ljudje, kateri so svojo profesionalno pot začeli z delom na slovenskem nepremičninskem trgu. Gre za poštene in odgovorne ljudi, vredne vašega zaupanja. Vsi so uspešni, dejstvo je, da v dejavnosti vztrajajo skoraj dvajset let. Poleg ogromnega strokovnega znanja, ki ga vsakodnevno nadgrajujejo, jih odlikuje požrtvovalnost in iznajdljivost. Imajo celovit pregled nad dogajanjem na slovenskem nepremičninskem trgu, zato vam lahko hitreje predlagajo primerljive rešitve in celo ponudijo cenovno ugodnejši pristop k rešitvi naročiteljeve potrebe.

Pri realizaciji vaših želja vam je na voljo naša lepo urejena spletna stran, skupaj z vsemi potrebnimi informacijami o nepremičninah iz naše ponudbe. Naša spletna stran je prilagojena sodobnim mobilnim napravam in tabličnim računalnikom. Vas lahko sproti obveščamo o novih nepremičninah, ki jih prevzemamo v trženje, le ustrezno označite, da to želite. Na ta način vam je naša ponudba nepremičnin na dosegu kjerkoli in kadarkoli. Poudariti moramo, da smo se kadrovsko okrepili zaradi neposredne in takojšnje pomoči pri iskanju pravnih rešitev, ki vam jih bo predstavila naša pravna služba.

Vodi nas Zoran Stojmenović, direktor podjetja, ki se resnično potrudi za svojega naročnika. V sami nepremičninski dejavnosti je aktiven več kot 20 let. S strokovnega vidika je aktivno sodeloval pri združevanju profesionalnih udeležencev  poslovanja pri prometu z nepremičninami. Bil je  član Upravnega odbora Društva nepremičninskih posrednikov Slovenije, dva mandata član Upravnega odbora Združenja družb za nepremičninsko posredovanje pri Gospodarski zbornici Slovenije, predaval na Nepremičninski konferenci v Portorožu.

V vsem tem preteklem obdobju smo imeli srečo in sposobnost prepoznati zaupanja vredne nepremičninske posrednike s katerimi poslovno sodelujemo, tudi v drugih nepremičninskih podjetjih. Medsebojno zaupanje smo gradili skozi posel še v času, ko ni bilo zakonov, ki bi določili pravila delovanja akterjev na trgu. Mnogo idej smo preizkusili v svojih podjetjih, čez čas smo ugotovili njihove pomanjkljivosti, jih odpravili in posodobljene vpeljali v delovne procese v podjetju.

Radi delamo z ljudmi, ki se držijo dogovorov hkrati pa spoštujejo trud, delo, vztrajnost, ker jim le tako lahko zagotovimo, da bodo posel zaključili strokovno, varno in predvsem diskretno.