Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas

Mnenja strank

Simona Tripkovič, Ljubljana

Z možem sva prvič kupovala stanovanje in s pomočjo g. Stojmenovića je ta pomemben življenjski dogodek za naju potekal veliko bolj umirjeno. Poskrbel je, da je vsa zadeva z nakupom potekala brez zapletov in težav. Predvsem sva bila zadovoljna z njegovo skrbnostjo, odgovornostjo in prizadevnostjo. Velik del zasluge za to, da bova praznovala prve božične in novoletne praznike v svojem novem domu, gre njemu. Hvala vam za vse.

 

Jasna Premru, Ljubljana

Pozdravljeni,

čas bi že bil, da se vam zahvalim za pomoč pri prodaji in nakupu stanovanja. Bili ste nam v izredno veliko pomoč, česar smo se zavedali šele, ko se je postopek prodaje stanovanja res začel. S svojim znanjem in izkušnjami na nepremičninskem trgu, ste nam prihranili marsikatero pot, ki bi jo sicer morali ubrati. Pred kratkim sem poklicala dve agenciji, zaradi informativnega ogleda stanovanj. Bila sem izredno razočarana, ker mi niso posredovali informacij, ki sem jih želela. V enem primeru, pa je moral prodajalec celo sam prodajati svoje stanovanje, medtem, ko je agent le stal poleg in poslušal.

Priporočam vsem, ki prodajajo ali kupujejo nepremičnino, da to storijo pri nepremičninski agenciji REAL-GO, kjer so res strokovni in ustrežljivi.

Lep pozdrav

 

Ciril in Metka Burgar

Pozdravljeni!

V lanskem letu ste za nas v prvi polovici leta izvedli dva, za nas zelo pomembna nepremičninska posla pri čemer je bil drugi v celoti odvisen od uspeha prvega, to je prodaje stanovanja, da smo lahko izvedli nakup drugega.

Ocenjujemo, da ste naloge tako pridobitve kupca za prodajo našega stanovanja na Ilirski 21 kot tudi pridobitvi ustreznega stanovanja in celotne ponudbe za naš nakup drugega ustreznega stanovanja v Kosezah opravili z odličnostjo poznavanja in izvajanja poslov nepremičninskega podjetja.

Z vašim delom, z izkazano poslovnostjo in prizadevanjem za čimprejšnjo ustrezno rešitev našega problema smo bili zelo zadovoljni in računamo tudi na prihodnje uspešno sodelovanje.

Lep pozdrav

 

Polona Laharnar Dimitrievski

Z nepremičninsko agencijo REAL GO sem sodelovala pri nakupu hiše v letu 2015. Poleg prijaznosti direktorja sem bila predvsem zadovoljna zaradi profesionalnega odnosa in znanja na tem področju, saj sem skozi dva sestanka zaključila, da lahko agenciji in direktorju prepustim, da se posel preko njih sklene v celoti. Z njim sem tako urejala pogodbe, notarja, zemljiško knjigo in vse kar je bilo potrebno da sem zadeve uredila od začetka posla pa do konca.

Res hvala REAL GO in Zoran Stojmenović za dobro opravljeno delo, predvsem pa za to, da sem si ohranila živce, ki jih v takšni stresni situaciji nakupa nepremičnine in selitve res potrebuješ. Sodelovanje z njimi res toplo priporočam.

Polona L.D

 

Katja Petrović

Pozdravljeni,

Ko smo sodelovali na 2. slovenski nepremičninski konferenci, ste me prosili, naj vam posredujem rezultate ankete. Opravičujem se, ker je tako dolgo trajalo. Posredujem vam ocene vašega predavanja (ocene so od 1- najmanj do 5- največ); ocena vašega nastopa je 4,1. Za to oceno vam čestitam. Eden od udeležencev je celo med vsemi predavatelji izpostavil prav vas in vas posebej pohvalil.

Upam, da bomo še lahko sodelovali, in vas lepo pozdravljam.

Katja Petrović

Planet GV, d.o.o.