Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
NOVOGRADNJA / PRODANO

ZGORNJE GAMELJNE - ENOTA DVOJČKA

Ljubljana mesto · Šiška

Zoran Stojmenović

Direktor podjetja

Pokliči

Opis

Posredujemo pri prodaji novogradnje - GRADBIŠČE ŽE ODPRTO, DELA V TEKU, v zelenem in mirnem okolju, s prelepim razgledom na okoliške travnike in Šmarno goro a vseeno blizu mestnega potniškega prometa, izvoza na avto cesto, trgovine...

Dvojček, ki je naprodaj je vmeščen v naselje samostojnih hiš, na območju kjer ni strnjene gradnje, z mirno okolico in lokalnim prometom stanovalcev. Zemljišče na katerem stoji enota dvojčka je veliko 323 m2. Enota dvojčka ima čez 140 m2 uporabne stanovanjske površine, prostori so po načrtu razporejeni glede na funkcionalnost vsakodnevne rabe pri čemer visok standard bodoče opremljenosti samega objekta zagotavlja stanovalcem nizke mesečne stroške in nižje vzdrževalne stroške.

Razporeditev prostorov po etažah - iz načrta:

PRITLIČJE:predprostor 11.65 m2, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo v skupni izmeri 35.1 m2 z utilitijem velikim 7.6 m2, wc 3.52 m2, shramba 1.7 m2 in stopnice 4.6 m2, terasa 32.3 m2, lopa 6 m2, garaža 21.91 m2, dvorišče106 m2, vrt 78 m2.

NADSTROPJE: predprostor 7.21 m2, soba 19.18 m2, soba 21.03 m2, soba 18.08 m2, kopalnica 9.54 m2, garderobna soba 5.86 m2, stopnice 4.78 m2.

Vseh površin v enoti dvojčka, skupaj z garažo, teraso in lopo je 177.78 m2.

Osnovni tehnični podatki:

Klasična gradnja, izolacija kamena volna 16 cm, lesena tri slojna okna, opečna kritina Creaton. Predvidena fotonapetostna elektrarna cca. 4,5 kW, prezračevanje z rekuperacijo in klimatizacijo, ogrevanje s toplotno črpalko voda/voda Mitsubishi z razpeljanim talnim gretjem.

Pred zimo se načrtuje pokriti hišo, da bi lahko čez zimo nemoteno potekala dela v notranjosti le te, spomladi pa nadaljevanje izgradnje in ureditve okolice do zaključka.

V kolikor bo kupec opravil nakup v primerni fazi gradnje bo lahko vplival na razporeditev notranjosti. Obe enoti dvojčka bosta imeli enoten videz z urejeno okolico. Možna izdelava hiše na ključ po vnaprejšnjem medsebojnem dogovoru. Plačila se lahko vršijo etapno, po gradbenih fazah. Na razplago je ena enota, v drugi enoti bo bival prodajalec.

MOŽNOST DOKONČANJA GRADNJE "NA KLJUČ" V REŽIJI IN POD NADZOROM PRODAJALCA.

Jamčevalni roki, ki jih nudi prodajalec so usklajeni z veljavno zakonodajo in skladni z jamčevalnimi roki njegovih izvajalcev.

V oglaševani ceni je zajeto pripadajoče zemljišče v izmeri cca. 323 m2, na katerem stoji enota dvojčka. Izgradnja do tretje podaljšane faze (izdelana fasada, kritina, zaprta hiša z okni in vrati), vrtina za toplotno črpalko, postavitev ograje in urejena okolica (asfaltiran dostop, asfaltirano dvorišče, ozelenitev), priklop na merilna mesta (elektrika, voda, kanalizacija, optika) in foto paneli na strehi - enosmerni del.

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že drugo leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Enote znotraj novogradnje