Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
NOVOGRADNJA / PRODANO

SKARUČNA - BIVANJE V NARAVI

Ljubljana okolica · Vodice

295.000 - 305.000

Zoran Stojmenović

Direktor podjetja

Pokliči

Opis

V pripravi je projekt lesenih, montažnih hiš, ki bodo prilagojene posamezniku in potrebam njegove družine. Znotraj ene hiše je možna tudi izdelava dveh ločenih enot, za starše in "ta mlade".  Gradnja po sistemu "na ključ".

Vsaka hiša bo zgrajena v skladu s sodobnimi bivalnimi standardi (veliko bo tudi opcij za doplačila: izbira žaluzij, rolet, dodatki na fasadi, razliščne možnosti ogrevanja, možnost izgradnje do zaključene 4. gradbene faze, izgradnja nadstreškov, garaže.... . Seveda bo vsaka enota imela svoje dvorišče, parkirna mesta, urejen dostop.

Okolica je urejena, v začetni fazi gradnje moderne stanovanjske soseske. Gradilo se bo postopoma, za znanega interesenta, ki bo že pred fazo gradnje imel možnost vplivati na notranjost hiše (tloris, ki bo prilagojen potrebam posameznikove družine, izbor zaključnih elementov, itd...). V bližini je potok (po izjavi predstavnika lastnice zemljišč podatek hidrometeorološkega zavoda govori v prid trditvi, da v obdobju stoletnega opazovanja, ni bilo poplav na tem območju). Bodoče naselje bo dostopno iz treh različnih smeri (kamniške, šmarske in vodiške), sama mikro lokacija pa iz dveh različnih smeri (uvoz - izvoz, možna krožna vožnja). 

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že TRETJE leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

 

Enote znotraj novogradnje