Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
NOVOGRADNJA / PRODANO

OGRAJENO NASELJE ŠTIRIH NIZKOENERGIJSKIH HIŠ

Ljubljana okolica · Medvode

355000 - 375000

Zoran Stojmenović

Direktor podjetja

Pokliči

Opis

ZAKLJUČENA GRADBENA DELA IN UREJENA OKOLICA - VSELITEV V 60. DNEH. Posredujemo pri prodaji samostojnih hiš - novogradenj izdelanih po sistemu "na ključ", s prelepim panoramskim razgledom in gozdom v zaledju, z domiselno arhitekturo, lastno toplotno črpalko in sistemom za rekuperacijo, izbirate med kvalitetnimi zaključnimi elementi. Hiše so priključene na elektro, vodovodno, kanalizacijsko omrežje in vpisane v kataster stavb.

Jamčevalni roki in postopek izvedbe v skladu z ZVKSeS-om, postopek kupoprodaje poteka preko notarske pisarne, v notarskem zapisu. Investitor je že deponiral bančno garancijo v notarski pisarni kot jamstvo za odpravo skritih napak.

Lokacijsko je manjše naselje oddaljeno 3 km iz Medvod (za "Jezerškom") - zelo blizu vrtec, šola, avtobusna postaja. Vse hiše imajo enako tlorisno razporeditev, zasnovane kot funkcionalne, nizkoenergijske enodružinske hiše, v dveh etažah - P + M. Nobenih daljnovodov, nobene industrije, hrupa, odpada, nič kar bi kazilo idilično primestno okolje.

Hiše so ŽE pripravljene za finalizacijo in izročitev kupcem (sedaj lahko kupci izbirajo parkete, keramiko in izvajalec bo takoj pričel z zaključnimi - končnimi deli, ki so nujna preden se nepremičnina izroči kupcu).

V pritličju so dnevno bivalni prostori s kuhinjo in izhodom na teraso, ki je pokrita s pergolo in naprej v vrt in na dvorišče. Poleg omenjenih prostorov v pritličju, moramo našteti še kabinet, kopalnico, hodnik in utility ter nadstrešek za dva avtomobila.

V mansardi imamo tri spalnice in dve kopalnici (glavna kopalnica ima svoj izhod na balkon pokrit z napuščem.

Po ogledu, če vas bomo prepričali, boste na sestanku v naši pisarni, prejeli tehnični opis, prodajno dokumentacijo, pokazali vam bomo ustrezne certifikate, predstavili način izvedbe in potek usklajen z ZVKSeS - om, časovne okvire izgradnje in vam predstavili odgovorno osebo, projektanta s katerim boste lahko dogovarjali in usklajevali vaše želje. .

Naselje štirih samostojnih hiš izdelanih po sistemu "NA KLJUČ" z urejenim asfaltiranim dovozom in ozelenelimi parcelami. DDV vključen v oglaševani ceni.

ZAKLJUČENA GRADBENA DELA IN UREJENA OKOLICA -  PRODAJA V TEKU, VSE V SKLADU Z ZVKSES-om.

Hiša ima 131,5 m2 bivalne stanovanjske površine, 8 m2 balkona, 50 m2 terase in zemljišče na katerem se hiša nahaja veliko 529 m2 - 537 m2.

Tehnični opis: klasična gradnja z opečnatimi zidaki, debelina nosilnega zidu 30 cm, predelnih sten 10 cm, izolacija tal 30 cm, izolacija strehe 26 cm, fasada 20 cm silber reflex, zaključni sloj Caparol, opečnata kritina v antracitni barvi, okna in balkonska vrata TIP TOP (Slovenija) - visoko toplotno izolativna troslojna zasteklitev, senčila v pritličju "Krpanke" in v mansardi zunanje alu rolete v antracitni izvedbi - električno upravljanje senčil na vseh vratih, protivlomna vhodna vrata Inotherm, talno ogrevanje v vseh etažah s toplotno črpalko zrak/voda DAIKIN - ALTHERMA 3), prezračevanje omogoča vgrajen sistem za rekuperacijo Helios (Nemčija), nadstreški so kovinska konstrukcija v antracit barvi - nad avtomobili z aluminijasto pločevino, nad teraso fiksna pergola, zaključni talni sloj: kakovostni hrastov gotovi parket in keramika višjega cenovnega razreda, notranja vrata CPL (Nemčija), kakovostna sanitarna keramika (Italija) in armature, kotna kopalna kad, walk-in tuš kabina z nadglavno prho in talno kanaleto, balkonska ograja iz kaljenega stekla. Okolica je urejena: tlakovan dovoz in terasa, asfaltirana skupna dovozna pot, urejena zelenica.

Cena hiše, zgrajena po sistemu na ključ je 355.000,00 EUR - 375.000,00 EUR. V oglaševani ceni je zajeta kupnina in na kupnino obračunan DDV v višini 9,5% z že upoštevanim povračilom dela stroška prodaje prodajalcu.

(HIŠA NA PARCELI 81/5 je prodana)

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že tretje leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Enote znotraj novogradnje