Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
NOVOGRADNJA

ŠENTVID - DVO STANOVANJSKI NIZKOENERGIJSKI OBJEKT

Ljubljana mesto · Šiška

495000

Zoran Stojmenović

Direktor podjetja

Pokliči

Opis

Posredujemo pri prodaji zmljišča za izgradnjo bodoče novogradnje, ki bo locirana na območju današnje samostojne hiše (hiša bo zrušena - nadomestna gradnja). Novogradnja bo dvo stanovanjski objekt. Novogradnja bo vmeščena v naselje eno in dvostanovanjskih hiš, ki se nahaja sredi zelenja, na območju zelenega dela Šentvida. Izvajalec del je podjetje HIŠA JUTING (delujejo več kot dve desetletji, preko 400 zaključenih projektov v Sloveniji, Italiji, Nemčiji in Avstriji). Zemljišče na katerem se bo gradilo, je osončeno tekom celega dneva, razgledi so odprti, obomočje mestne infrastrukture v bližini (šola, vrtec, trgovina, mestni potniški promet, AC ring....).  Pod projekt se je podpisal znani arhitekt g. IGOR FRELIH. Namenjeno ljudem, ki želijo nekaj več kot je danes dostopno na trgu.

Projekt je namenjen ljudem, ki želijo osebno noto v svojem novem domu. Imate možnost izbire vseh zaključnih elementov (stenske obloge, talne obloge, notranja vrata s podboji, sanitarna keramika, razporeditev oz. velikost posameznih prostorov...). Skratka, nekdo bo namesto vas prevzel nadzor nad mojstri, se dogovarjal za izvedbo določenih del, urejal odnos z upravno enoto in še in še, samo, da ohranite dobro voljo, se ne ubadate z nelogičnostjo tovrstnih opravil s katerimi se srečuje izvajalec del. SPODNJA ENOTA ŽE REZERVIRANA.

Stanovanje - DUPLEX; v 1. nadstropju (144,90 m2 neto tlorisne površine od česar je 113,48 m2 uporabne stanovanjske  površine, balkon v izmeri 23,69 m2 in terasa v izmeri 48,00 m2) bo usmerjeno proti jugo-vzhodu, pripadata mu dve parkirni mesti (25 m2), lična vrtna lopa (12,5 m2) kjer bo fasada enako izvedena kot na hiši, nekaj zemljišča (95 m2).

RAZPOREDITEV PROSTOROV: 

v 1. nadstropju v katerega dostopamo iz stopnišča (lasten vhod) se bo nahajal dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnico v izmeri 34,42 m2, dve sobi veliki 11,56 m2 in 12,24 m2, kabinet v izmeri 7,15 m2, kopalnica v izmeri 5,82 m2 in ločene sanitarije v izmeri 4,62 m2. Hodnik (6,00 m2) je vmeščen v stanovanju sredinsko, iz hodnika gremo v stopnišče, ki vodi na terasno etažo.

V 2. nadstropju bo spalnica za starše v izmeri 15,4¸1m2 z lastno kopalnico in sanitarijami v izmeri 7,45 m2, prostor za garderobni del v izmeri 5,40 m2, hodnik v izmeri 3,95 m2. Iz spalnice oz. hodnika se dostopa na terasni del od česar je del terase v izmeri 48 m2 pokrit s keramiko.

Stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem, gre za nizkoenergijski objekt, večplastna struktura zunanjih sten, ki so široke 35 cm od česar predstavlja izolacija - NEOPOR 15 cm širine in steklena volna širine 16 cm. Svetla višina etaže je 260 cm. Okna so PVC, slovenski proizvajalec RS okna PROFIL INOUTIC ELEGANT, šestkomorna, trojno tesnenje, debelina profila 84 mm. Za vse zaključne elemente so oblikovani cenovni razredi, s korektnim zajetjem materialov višjega cenovnega razreda (npr. za vhodna vrata 2.000,00 eur, keramika 25 eur/m2, parket oz. vinilne obloge 30 eur/m2. Ogrevanje bo izvedeno s toplotno črpalko ORCA COOLWEX excluzive DUO - oz. enakovredno, povsod po hiši bo talno gretje v kopalnici pa dodatno še dekoracijski radiator.

Sredi zelenja - ogromno rekreacijskih površin, izletniških točk, možnost ribolova a blizu mestne infrastrukture (šola, vrtec, postajališče mestnega potniškega prometa, bližina izvoza na avto cesto). Objekt je dodatno ojačan, možnost vstavitve jacuzzija na pohodni strehi.

V ceni je vključeno tamponirano dvorišče v makadam izvedbi, parkirni mesti  ter lopa na vrtu velikosti 8,5 m2. 

Notranjost predstavljenih prostorov boste lahko, takoj po podpisu pogodbe in vplačilu are, v sodelovanju z arhitektom oz. projektantom, prilagodili potrebam vaše družine, prilagodili število sob in velikost posameznih prostorov.

Nizko energijski objekt je opremljen z vsemi potrebnimi certifikati, ki dokazujejo kvaliteto in ustrezajo pričakovanjem evropskega kupca (proizvajalec je Krivaja BIH). Kakovost preverja DIBt, nemški inštitut za gradbeno dejavnost, pridobljen tudi CE certifikat. Slika je delno orientacijska.

Po opravljenem ogledu lokacije in izročitvi predstavitvenega gradiva morebitnemu kupcu, v primeru nadaljnjega interesa, posrednik pripravi predstavitveni sestanek na sedežu izvajalca gradnje (predstavitev materialov, postopka gradnje, terminskega plana, odgovori na vprašanja...). Če je odločitev kupca pozitivna, kupec naroči pripravo osnutkov prodajne dokumentacije (kupec lahko vpliva na plačilno dinamiko, rok in obseg izvedbe, predstavi način financiranja).

Objavljena cena (vključuje izdelavo, ki temelji na predstavljenem opisu hiše in v skladu s pogodbo o naročilu in dobavi, ki jo kupec podpiše z izvajalcem gradnje) že vsebuje DDV. 

Za objekt bo izvajalec gradnje pripravil in izročil dokumentacijo in vlogo za izdajo  UPORABNEGA DOVOLJENJA.

Jamčevalni roki so sledeči:  60 let - statična stabilnost konstrukcije, 30 let - streha, 10 let - stavbno pohištvo, 5 let - toplotna črpalka, splošna gradbena garancija - po Zakonu o graditvi objektov, ostale garancije veljajo po garancijskih pogojih dobaviteljev.

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

PETO - jubilejno leto zapored nam GZS (Gospodarska zbornica Slovenije) dodeli CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Enote znotraj novogradnje