Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
NOVOGRADNJA

ČRNA VAS - DVA DVOSTANOVANJSKA OBJEKTA (4 enote)

Ljubljana mesto · Vič-Rudnik

430.000

Zoran Stojmenović

Direktor podjetja

Pokliči

Opis

Posredujemo pri prodaji zemljišča z izgradnjo dvostanovanjskega nizkoenergijskega objekta - "dvojčka" - GRADBENO DOVOLJENJE PRIDOBLJENO - VSELITEV 2024 (glede notranje razporeditve ima kupec možnost vpliva na velikost prostorov). 

Novogradnja bo vmeščena v naselju, kjer gradnja ni strnjena, samostojnih in dvostanovanjskih hiš, ki se nahaja sredi zelenja na ljubljanskem Barju, s prelepimi razgledi na Julijske in Kamniške Alpe. Izvajalec del je podjetje HIŠA JUTING (delujejo več kot dve desetletji, preko 400 zaključenih projektov v Sloveniji, Italiji, Nemčiji in Avstriji). Zemljišče na katerem se bo gradilo, je osončeno tekom celega dneva, razgledi so odprti, v obomočju mestne infrastrukture v bližini (šola, vrtec, trgovina, mestni potniški promet, AC ring....).

Projekt je namenjen ljudem, ki želijo osebno noto v svojem novem domu. Imate možnost izbire vseh zaključnih elementov (stenske obloge, talne obloge, notranja vrata s podboji, sanitarna keramika, razporeditev oz. velikost posameznih prostorov...). Skratka, nekdo bo namesto vas prevzel nadzor nad mojstri, se dogovarjal za izvedbo določenih del, urejal odnos z upravno enoto in še in še, samo, da ohranite dobro voljo, se ne ubadate z nelogičnostjo tovrstnih opravil s katerimi se srečuje izvajalec del. 

VHOD LEVO (131,90 m2 uporabne stanovanjske površine) bo usmerjeno proti jugo-vzhodu, pripadata mu dve parkirni mesti (cca. 25 m2), možna lična vrtna lopa (z vašim doplačilom) kjer bo fasada enako izvedena kot na hiši, prostoren atrij (cca. 120 m2), zunanje pohodne površine in dostopi (cca. 75 m2) in prostor za zelenjavni vrt ali postavitev igral v izmeri (cca. 250 m2). Enota dvojčka - stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem. 

VHOD DESNO (131,90 m2 uporabne stanovanjske površine) bo usmerjeno proti jugo-vzhodu, pripadata mu dve parkirni mesti (cca. 25 m2), možna lična vrtna lopa (z vašim doplačilom) kjer bo fasada enako izvedena kot na hiši, prostoren atrij (cca. 120 m2), zunanje pohodne površine in dostopi (cca. 75 m2) in prostor za zelenjavni vrt ali postavitev igral v izmeri (cca. 250 m2). Enota dvojčka - stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem. 

Stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem, gre za nizkoenergijski objekt, večplastna struktura zunanjih sten, ki so široke 35 cm od česar predstavlja izolacija - NEOPOR 15 cm širine in steklena volna širine 16 cm. Svetla višina etaže je 260 cm, v nadstropju pa 250 cm. Okna so PVC, slovenski proizvajalec RS okna PROFIL INOUTIC ELEGANT, šestkomorna, trojno tesnenje, debelina profila 84 mm. Za vse zaključne elemente so oblikovani cenovni razredi, s korektnim zajetjem materialov višjega cenovnega razreda. Ogrevanje bo izvedeno s toplotno črpalko, povsod po hiši bo talno gretje v kopalnici pa dodatno še dekoracijski radiator.

Sredi zelenja - ogromno rekreacijskih površin, izletniških točk, možnost ribolova a blizu mestne infrastrukture (šola, vrtec, postajališče mestnega potniškega prometa, bližina izvoza na avto cesto). MOŽNOST IZKORISTKA PROSTORA (do 30 m2 uporabne površine) V MANSARDNEM DELU OBJEKTA (doplačilo za stopnice in strešno okno)..

V ceni je vključena izgradnja hiše do zaključene 5. gradbene faze, tamponirano dvorišče in parkirni mesti v makadam izvedbi, površina namenjena zelenjavnemu vrtu ali igralom nekaj metrov stran od hiše v izmeri cca. 250 m2. 

Notranjost predstavljenih prostorov boste lahko, takoj po vplačani rezervaciji, v sodelovanju z arhitektom oz. projektantom, prilagodili potrebam vaše družine, prilagodili število sob in velikost posameznih prostorov.

Nizko energijski objekt je opremljen z vsemi potrebnimi certifikati, ki dokazujejo kvaliteto in ustrezajo pričakovanjem evropskega kupca (proizvajalec je Krivaja BIH). Kakovost preverja DIBt, nemški inštitut za gradbeno dejavnost, pridobljen tudi CE certifikat. Slika je delno orientacijska.

Po opravljenem ogledu lokacije in izročitvi predstavitvenega gradiva morebitnemu kupcu, v primeru nadaljnjega interesa, posrednik pripravi predstavitveni sestanek na sedežu izvajalca gradnje (predstavitev materialov, postopka gradnje, terminskega plana, odgovori na vprašanja...). Če je odločitev kupca pozitivna, kupec naroči pripravo osnutkov prodajne dokumentacije (kupec lahko vpliva na plačilno dinamiko, rok in obseg izvedbe, predstavi način financiranja).

Objavljena cena vključuje izvedbo v zaključeni 5. gradbeni fazi.

Objavljena cena (vključuje izdelavo, ki temelji na predstavljenem opisu hiše in v skladu s pogodbo o naročilu in dobavi, ki jo kupec podpiše z izvajalcem gradnje in že vsebuje DDV). 

Za objekt bo izvajalec gradnje pripravil in izročil vso potrebno dokumentacijo, skupaj s pripravljeno vlogo za izdajo  UPORABNEGA DOVOLJENJA.

Jamčevalni roki so sledeči:  60 let - statična stabilnost konstrukcije, 30 let - streha, 10 let - stavbno pohištvo, 5 let - toplotna črpalka, splošna gradbena garancija - po Zakonu o graditvi objektov, ostale garancije veljajo po garancijskih pogojih dobaviteljev.

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

PETO - jubilejno leto zapored nam GZS (Gospodarska zbornica Slovenije) dodeli CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Enote znotraj novogradnje