Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
Prodaja

Ljubljana okolica - Vodice

Hiša · Dvojček · 183 m2 · 2025

431.000 €

Zoran Stojmenović

Direktor podjetja

Pokliči
 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Hiša
 • Tip nepremičnine: Dvojček
 • Velikost (bruto): 183 m2
 • Etažnost: PR + 1 + Po
 • Parcela: 498 m2
 • Št. spalnic 4
 • Zgrajeno: 2025
 • Stanje: Novogradnja
 • Regija: Ljubljana okolica
 • Občina: Vodice
 • Opremljenost: Neopremljeno
 • Energetska izkaznica: Izračun ni mogoč
 • Šifra: HP4998

Splošno

 • Dodatno
  AtrijVrtParkiriščeBalkon
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacijaČistilna napravaKabelski priklj.
 • Ogrevanje
  CKToplotna črpalkaTalno gretje
 • Luksuz
  Lep razgledBližina naraveZelo sončnoMirna lokacija

Opis

Sodoben izgled, veliko svetlobe, zeleno okolje, bližina infrastrukture (vrtec, šola, postajališče potniškega prometa, dostop na avto cesto, trgovina...). ENA NAJUGODNEJŠIH PONUDB NA SLOVENSKEM TRGU. Vsaki enoti pripadajo tri parkirna mesta. PROSTA JE ŠE ZADNJA ENOTA - A2.

Posredujemo pri prodaji zemljišča z izgradnjo dvostanovanjskega nizkoenergijskega objekta - "dvojčka". GRADBENO DOVOLJENJE JE V ZAKLJUČNI FAZI PRIDOBIVANJA.

Novogradnja bo vmeščena v naselju, kjer gradnja ni strnjena, samostojnih in dvostanovanjskih hiš, ki se nahaja sredi zelenja, ob potoku Poljšak, s prelepimi razgledi na Julijske in Kamniške Alpe. Izvajalec del je podjetje HIŠA JUTING (delujejo več kot dve desetletji, preko 400 zaključenih projektov v Sloveniji, Italiji, Nemčiji in Avstriji). Zemljišče na katerem se bo gradilo, je osončeno tekom celega dneva, razgledi so odprti, v obomočju mestne infrastrukture v bližini (šola, vrtec, trgovina, mestni potniški promet, AC ring....). Dostop urejen do javne ceste.

Projekt je namenjen ljudem, ki želijo osebno noto v svojem novem domu. Imate možnost izbire vseh zaključnih elementov (stenske obloge, talne obloge, notranja vrata s podboji, sanitarna keramika, razporeditev oz. velikost posameznih prostorov...). Skratka, nekdo bo namesto vas, po podpisu pogodbe o naročilu in dobavi hiše z izvajalcem, prevzel nadzor nad mojstri, se dogovarjal za izvedbo določenih del, urejal odnos z upravno enoto in še in še, samo, da ohranite dobro voljo, se ne ubadate z nelogičnostjo tovrstnih opravil s katerimi se srečuje izvajalec del. 

VHOD DESNO - A 2 (145,29 m2 uporabne stanovanjske površine) Vsaki enoti pripadajo tri parkirna mesta (cca. 38 m2). Enota dvojčka - stanovanje bo svetlo in prostorno. Vseljivost je predvidena v času 6-ih mesecev po datumu pravnomočnosti gradbenega dovoljenja. Neto velikost parcele je 599 m2, dodatno še površine, ki so namenjene dosotpu in parkirnim mestom.

Stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem, gre za nizkoenergijski objekt, večplastna struktura zunanjih sten, ki so široke 35 cm od česar predstavlja izolacija - NEOPOR 15 cm širine in steklena volna širine 16 cm. Svetla višina etaže je 260 cm, v nadstropju pa 250 cm. Okna so PVC, slovenski proizvajalec RS okna PROFIL INOUTIC ELEGANT, šestkomorna, trojno tesnenje, debelina profila 84 mm. Za vse zaključne elemente so oblikovani cenovni razredi, s korektnim zajetjem materialov višjega cenovnega razreda (glej OPIS HIŠE, ki ga boste prejeli na vaš elektronski naslov). Ogrevanje bo izvedeno s toplotno črpalko ORCA COOLWEX excluzive DUO - oz. enakovredno, povsod po hiši bo talno gretje v kopalnici pa dodatno še dekoracijski radiator.

Sredi zelenja - ogromno rekreacijskih površin, izletniških točk, možnost ribolova a blizu želene infrastrukture (šola, vrtec, trgovina, postajališče potniškega prometa, bližina izvoza na avto cesto). MOŽNOST DODATNEGA IZKORISTKA PROSTORA V MANSARDNEM DELU (do 38 m2 uporabne površine - doplačilo za izdelavo izolacije v strehi, stopnice, talne in stenske obloge, inštalacija elektrike).

V oglaševano ceno je vključeno zemljišče, po podpisu "Pogodbe o naročilu in dobavi hiše" z izvajalcem HIŠA JUTING d.o.o. pa tudi izgradnja hiše do 5. gradbene faze - obseg izvedbe razviden iz OPISA HIŠE (pred ogledom posredujemo z elektronsko pošto). Okolica bodoče novogradnje bo tamponirano dvorišče in parkirna mesta v makadam izvedbi. 

Po opravljenem ogledu lokacije in izročitvi predstavitvenega gradiva morebitnemu kupcu, v primeru nadaljnjega interesa, posrednik pripravi predstavitveni sestanek na sedežu izvajalca gradnje (predstavitev materialov, postopka gradnje, terminskega plana, odgovori na vprašanja...). Če je odločitev kupca pozitivna, kupec naroči pripravo osnutkov prodajne dokumentacije (kupec lahko vpliva na plačilno dinamiko, rok in obseg izvedbe, predstavi način financiranja).

Notranjost predstavljenih prostorov boste lahko, takoj po vplačani rezervaciji, v sodelovanju z arhitektom oz. projektantom, prilagodili potrebam vaše družine, prilagodili število sob in velikost posameznih prostorov. Ob doplačilu možno naročiti vrtno lopo, nadstrešek nad parkiriščem, ograjo, zatravitev ali tlakovanje dvorišča in podobno.

Nizko energijski objekt je opremljen z vsemi potrebnimi certifikati, ki dokazujejo kvaliteto in ustrezajo pričakovanjem evropskega kupca (proizvajalec je Krivaja BIH). Kakovost preverja DIBt, nemški inštitut za gradbeno dejavnost, pridobljen tudi CE certifikat. Slika je delno orientacijska.

Objavljena cena 431.000 EUR vključuje zemljišče, celoten strošek postopka pridobivanja GD z vključenim komunalnim prispevkom in spremembo namembnosti zemljišča, izvedbo novogradnje v zaključeni 5. gradbeni fazi (pleskanje, talne in stenske obloge, sanitarna keramika, fino elektriko in vodo, ogrevanje, stavbno pohištvo.

Objavljena cena (vključuje izdelavo, ki temelji na predstavljenem opisu hiše in v skladu s pogodbo o naročilu in dobavi, ki jo kupec podpiše z izvajalcem gradnje) že vsebuje DDV. 

Za objekt bo izvajalec gradnje, kupcu-investitorju, pripravil dokumentacijo in vlogo za izdajo  UPORABNEGA DOVOLJENJA.

Jamčevalni roki so sledeči:  60 let - statična stabilnost konstrukcije, 30 let - streha, 10 let - stavbno pohištvo, 5 let - toplotna črpalka, splošna gradbena garancija - po Zakonu o graditvi objektov, ostale garancije veljajo po garancijskih pogojih dobaviteljev.

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

PETO - jubilejno leto zapored nam GZS (Gospodarska zbornica Slovenije) dodeli CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Kaj je v bližini

Avtobusna postaja0.1 km / 1 min
Pošta3.7 km / 45 min
Bankomat3.9 km / 48 min
Šola3.3 km / 40 min