Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
Prodaja

Ljubljana okolica - Ig

Parcela · Za investicijo · 575 m2

210.000 €

Zoran Stojmenović

Direktor podjetja

Pokliči
 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Parcela
 • Tip nepremičnine: Za investicijo
 • Parcela: 575 m2
 • Regija: Ljubljana okolica
 • Občina: Ig
 • Šifra: PP4988

Splošno

  Opis

  Lepa ravna parcela za dvostanovanjsko gradnjo na robu naselja eno in dvostanovanjskih hiš in nedaleč stran od centra naselja IG.

  Posredujemo pri prodaji zemljišča namenjenega za investicijo. Gradbeno dovoljenje je v postopku pridobivanja in se pričakuje v 60 dneh. Komunalni prispevek ni zajet v oglaševani ceni. Na parceli velikosti 575 m2 je dovoljeno zgraditi stanovanjski objekt v izmeri 288 m2 neto tlorisne površine, PR + N z dvema pokritima parkirnima mestoma za štiri avtomobile. Sama lokacija je dostopna z občinske ceste (asfalt je že predviden) in meji na območje kjer ni dovoljena gradnja, s fantastičnimi razgledi na barjansko zeleno okolje.

  V kolikor ste prezasedeni vam lahko prodajalec izdela in zgradi stanovanjski objekt do 3. podaljšane gradbene faze ali celo do same vseljivosti. Seveda gre za predhodni dogovor, ki temelji na medsebojno pogodbenem odnosu.

  V primeru, da potrebujete dvostanovanjski objekt so načrti že pripravljeni in gradbeno dovoljenje proti koncu postopka pridobivanja. Več informacij lahko pridobite na podlagi povpraševanja z elektronsko pošto, tudi načrte vmestitve in tlorise, razporeditev notranjih prostorov. Etažnost je PR + N. Parcela je delno komunalno opremljena.

   

  Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

  www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

  PETO - jubilejno leto zapored nam GZS (Gospodarska zbornica Slovenije) dodeli CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".