Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
Prodaja

Ljubljana mesto - Šiška

Parcela · Za investicijo · 987 m2

1.330.000 €

Zoran Stojmenović

Direktor podjetja

Pokliči
  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Parcela
  • Tip nepremičnine: Za investicijo
  • Parcela: 987 m2
  • Regija: Ljubljana mesto
  • Občina: Šiška
  • Šifra: PP4975

Splošno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacijaPlinovodKabelski priklj.Optika

Opis

RUŠITVENA DELA V TEKU. Investicijsko zemljišče (izdelan projekt za samostojno reprezentančno hišo velikosti 700 m2 z bazenom vključen v ceno, nadzor gradnje vključen v ceno) na katerem stoji objekt potreben rušitve, sredi urejenega naselja in znotraj obvoznice. Ni ob glavni cesti, ni hrupno, sončna lokacija in odprt razgled na jugo zahod v smeri Rožnika, Mosteca in terasastih blokov. Možna tudi gradnja dvostanovanjskega objekta. Izjemna priložnost.

Posredujemo pri prodaji zemljišča v izmeri 987 m2 (izdelan projekt za hišo velikosti 700 m2 vključen v ceno, nadzor gradnje že vključen v ceno), ki je primerno za investicijsko gradnjo. Samo zemljišče je vmeščeno v naselju samostojnih in vrstnih hiš - odprt razgled proti Mostecu, Rožniku in terasastim blokom, v zelo mirnem koncu. Ni območje strnjene gradnje. Enkratna lokacija tako zaradi dostopa otrok do vrtca, šole, trgovine, tržnice, mestnega avtobusa, športnega parka z bazenom..... Parcela je sončna čez cel dan, dostop je asfalt, na njej stojijo objekti potrebni rušitve. Na parceli oz. tik pred njo so vsi priključki, ki jih današnja novogradnja potrebuje.

Prodajalci razpolagajo z idejnim projektom, ki ga lahko posredujemo po ogledu. Nepremičnina je vpisana v ZK in brez bremen.

Naročitelj pogojuje prodajo nepremičnine tako, da kupec poravna davek na promet nepremičnin v višini 2% dosežene pogodbene cene nepremičnine po tej pogodbi.

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

PETO - jubilejno leto zapored nam GZS (Gospodarska zbornica Slovenije) dodeli CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".