Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
Oddaja

Ljubljana mesto - Šiška

Parcela · Gozd · 28800 m2

po dogovoru/mesec

Zoran Stojmenović

Direktor podjetja

Pokliči
  • Transakcija: Oddaja
  • Vrsta nepremičnine: Parcela
  • Tip nepremičnine: Gozd
  • Parcela: 28800 m2
  • Regija: Ljubljana mesto
  • Občina: Šiška
  • Šifra: PO4577

Splošno

Opis

dostop po gozdni cesti, lep razgled, gozd ni gosto poraščen

Posredujemo pri oddaji zemljišča za razvoj dejavnosti, v izmeri 28.800 m2 v gozdu, večji del terena je skoraj popolnoma ravna površina, ki ni gosto poraščena, dostopna z večih koncev po gozdni poti (cca. 150 m peš od kapelice - zaključek Gunceljske ceste, vstopa v gozd), delno pa gre v breg, ki se spušča v kotanjo s potočkom. 

V gozdu je velik prostor za ureditev športno-rekreativnih dejavnosti (soft ball, paint ball,), adrenalinski park, glamping, orientacijski prostor, učna pot. Gozd leži in gleda na Šmarno goro, Kamniške alpe. Ni posebnih, še manj strmih območij, široka gozdna cesta, enostavno najti, cca. 150 m stran od kapelice v Guncljah. Pred leti so že dobili soglasje četrtne skupnosti za preureditev v športno- rekreacijsko-rehabilitacijske povšrine.

Najemnik bo po prejetih informacijah usmerjen na upravno enoto. Namen oddaje je oživitev določenih dejavnosti, skrb za gozd in čistočo v njem ter ustvarjanje dodane vrednosti. Najemnik bo ob pričetku najema deponiral varščino v namen zavarovanja sprotnega čiščenja gozda. Možno partnerstvo v poslu. Seveda je možno tudi partnerstvo z lastnikom gozda.

Vsa vprašanja lahko naslovite na: uprava@real-go.eu

Najemnik nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že drugo leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".