Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
NOVOGRADNJA

SORA PRI MEDVODAH

Ljubljana okolica · Medvode

353.500

Opis

ZAČETEK PRODAJE - ZAKLJUČUJEMO Z GRADBENIMI DELI - VSELITEV DO JESENI 2020. Posredujemo pri prodaji 4 samostojnih hiš - novogradenj izdelanih po sistemu "na ključ", s prelepim panoramskim razgledom in gozdom v zaledju, z domiselno arhitekturo, pri gradnji se uporabljajo materiali višjega srednjega razreda. Trenutno so hiše že pokrite s streho, vgrajeno stavbno pohištvo in z izdelano fasado.

Jamčevalni roki in postopek izvedbe v skladu z ZVKSeS-om, postopek kupoprodaje poteka preko notarske pisarne, v notarskem zapisu.

Lokacijsko je manjše naselje oddaljeno 3 km iz Medvod (za "Jezerškom") - zelo blizu vrtec, šola, avtobusna postaja. Vse hiše imajo enako tlorisno razporeditev, zasnovane kot funkcionalne, nizkoenergijske enodružinske hiše, v dveh etažah - P + M. Nobenih daljnovodov, nobene industrije, hrupa, odpada, nič kar bi kazilo idilično primestno okolje.

Hiše so v stanju izvajanja notranjih del in pripravljene za finalizacijo in izročitev kupcem (sedaj lahko kupci izberejo parkete, keramiko in izvajalec bo takoj pričel z zaključnimi - končnimi deli, ki so nujna preden se nepremičnina izroči kupcu).

V pritličju so dnevno bivalni prostori s kuhinjo in izhodom na teraso, ki je pokrita s pergolo in naprej v vrt in na dvorišče. Poleg omenjenih prostorov v pritličju, moramo našteti še kabinet, kopalnico, hodnik in utility ter nadstrešek za dva avtomobila.

V mansardi imamo tri spalnice in dve kopalnici (glavna kopalnica ima svoj izhod na balkon pokrit z napuščem.

Vsaka hiša ima 131,5 m2 bivalne stanovanjske površine, 8 m2 balkona, 50 m2 terase in zemljišče na katerem se hiša nahaja veliko cca. 500 m2 na enoto. VSELJIVO DO JESENI 2020.

Po ogledu, če vas bomo prepričali, boste na sestanku v naši pisarni, prejeli tehnični opis, prodajno dokumentacijo, pokazali vam bomo ustrezne certifikate, predstavili način izvedbe in potek usklajen z ZVKSeS - om, časovne okvire izgradnje in vam predstavili odgovorno osebo, projektanta s katerim boste lahko dogovarjali in usklajevali vaše želje. Cena hiše, zgrajena po sistemu na ključ je 353.500,00 EUR. V oglaševani ceni je zajeta kupnina in na kupnino obračunan DDV v višini 9,5% z že upoštevanim povračilom dela stroška prodaje prodajalcu.

Več si lahko ogledate neposredno v oglasih, za vsak objekt posebej. (HIŠA NA PARCELI 81/6 je že prodana)

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že drugo leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".