Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
NOVOGRADNJA

ŠMARTNO 2 - DVO STANOVANJSKA HIŠA

Ljubljana mesto · Šiška

339000 - 349000

Opis

Posredujemo pri prodaji dvo stanovanjskega objekta v katerem sta stanovanji namenjeni ljudem, ki želijo nekaj več kot je danes dostopno na trgu. Projekt je namenjen ljudem, ki želijo osebno noto v svojem novem domu. Imate možnost izbire vseh zaključnih elementov (stenske obloge, talne obloge, notranja vrata s podboji, sanitarna keramika, razporeditev oz. velikost posameznih prostorov...). Skratka, nekdo bo namesto vas prevzel nadzor nad mojstri, se dogovarjal za izvedbo določenih del, urejal odnos z upravno enoto in še in še, samo, da ohranite dobro voljo, se ne ubadate z nelogičnostjo tovrstnih opravil s katerimi se srečuje izvajalec del.

Pritlično stanovanje bo usmerjeno proti jugo-vzhodu, pripadata mu dve parkirni mesti, lična vrtna lopa kjer bo fasada enako izvedena kot na hiši, prostoren atrij s teraso. Stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem. Vseljivo leta 2022.

Stanovanje v nadstropju bo usmerjeno proti jugo-vzhodu, pripadata mu dve parkirni mesti, lična vrtna lopa kjer bo fasada enako izvedena kot na hiši, nekaj zemljišča in izvedena pohodna streha na katero bo možen dostop po zunanjih stopnicah. Prilagamo izris izkoristka strehe iz katerega je jasno razvidno, da je zadosti prostora za vrtno garnituro, nosilno konstrukcijo za osenčenje prostora, večjo masažno kad... Izvajalec del bo pripeljal inštalacije za elektriko in vodo na streho. Stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem. Vseljivo leta 2022.

Okolica hiše bo urejena tako, da bo zemljišče tamponirano (utrjeno..), v makadam izvedbi (vi boste lahko sami ali položili travo ali asfaltirali...., seveda lahko vsa opcijska, dodatna dela izdela izvajalec proti vašemu naročilu, za lastno ceno brez RVC - ja.

Nizko energijski objekt je opremljen z vsemi potrebnimi certifikati, ki dokazujejo kvaliteto in ustrezajo pričakovanjem evropskega kupca (proizvajalec je Krivaja BIH). Kakovost preverja DIBt, nemški inštitut za gradbeno dejavnost, pridobljen tudi CE certifikat.

Objavljeni renderji nimajo prikazane pripadajoče vrtne lope in parkirišč (glej SITUACIJO), stena pritličnega stanovanja se na levi strani razlikuje od veljavnega tlorisa. Renderji predstavljajo možnost opcijske izvedbe, npr. z bazenom, tehnično fasado, ozelenitvijo dvorišča....

Objavljena cena vključuje izdelavo hiše na ključ in že vsebuje DDV. 

Po predstavitvenem ogledu same lokacije, vam bomo pripravili sestanek na sedežu izvajalca kjer vas bodo seznanili z načrtovanim potekom gradnje - terminski plan, predstavili vam bodo materiale, ki bodo vgrajeni v vaš novi dom in sam način izgradnje.

Za objekt bo pridobljeno UPORABNO DOVOLJENJE.

Jamčevalni roki so sledeči:  60 let - statična stabilnost konstrukcije, 30 let - streha, 10 let - stavbno pohištvo, 5 let - toplotna črpalka, splošna gradbena garancija - po Zakonu o graditvi objektov, ostale garancije veljajo po garancijskih pogojih dobaviteljev.

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že TRETJE leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

ZARADI LETNIH DOPUSTOV, VAS NAPROŠAMO, DA VAŠA VPRAŠANJA OZ. SPOROČILA POSREDUJETE IZKLJUČNO NA NAŠ ELEKTRONSKI NASLOV: uprava@real-go.eu  ODGOVORILI VAM BOMO TAKOJ, KO BOMO LAHKO DOSTOPALI DO INTERNETA.