Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
NOVOGRADNJA

ŠMARTNO 2 - DVO STANOVANJSKA HIŠA

Ljubljana mesto · Šiška

339000 - 349000

Opis

Posredujemo pri prodaji dvostanovanjskega, nizkoenergijskega objekta - PROJEKT V POSTOPKU PRIPRAVE ZA ODDAJO VLOGE ZA PRIDOBITEV GRADBENEGA DOVOLJENJA. Novogradnja bo vmeščena v naselje eno in dvostanovanjskih hiš, ki se nahaja sredi zelenja, na območju pod Šmarno goro.  Izvajalec del je podjetje HIŠA JUTING (delujejo več kot dve desetletji, preko 400 zaključenih projektov v Sloveniji, Italiji, Nemčiji in Avstriji). Zemljišče na katerem se bo gradilo, je osončeno tekom celega dneva, razgledi so odprti, obomočje mestne infrastrukture v bližini (šola, vrtec, trgovina, mestni potniški promet, AC ring....).  Pod projekt se je podpisal znani arhitekt g. IGOR FRELIH. Namenjeno ljudem, ki želijo nekaj več kot je danes dostopno na trgu. Projekt je namenjen ljudem, ki želijo osebno noto v svojem novem domu. Imate možnost izbire vseh zaključnih elementov (stenske obloge, talne obloge, notranja vrata s podboji, sanitarna keramika, razporeditev oz. velikost posameznih prostorov...). Skratka, nekdo bo namesto vas prevzel nadzor nad mojstri, se dogovarjal za izvedbo določenih del, urejal odnos z upravno enoto in še in še, samo, da ohranite dobro voljo, se ne ubadate z nelogičnostjo tovrstnih opravil s katerimi se srečuje izvajalec del.

Pritlično stanovanje bo usmerjeno proti jugo-vzhodu, pripadata mu dve parkirni mesti, lična vrtna lopa kjer bo fasada enako izvedena kot na hiši, prostoren atrij s teraso. Stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem. Vseljivo leta 2022.

Stanovanje v nadstropju bo usmerjeno proti jugo-vzhodu, pripadata mu dve parkirni mesti, lična vrtna lopa kjer bo fasada enako izvedena kot na hiši, nekaj zemljišča in izvedena pohodna streha na katero bo možen dostop po zunanjih stopnicah. Prilagamo izris izkoristka strehe iz katerega je jasno razvidno, da je zadosti prostora za vrtno garnituro, nosilno konstrukcijo za osenčenje prostora, večjo masažno kad... Izvajalec del bo pripeljal inštalacije za elektriko in vodo na streho. Stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem. Vseljivo leta 2022.

PRIRAVA GRADBIŠČA V TEKU. 

Sredi zelenja - ogromno rekreacijskih površin, izletniških točk, možnost ribolova a blizu mestne infrastrukture (šola, vrtec, postajališče mestnega potniškega prometa, bližina izvoza na avto cesto). Objekt je dodatno ojačan, možnost vstavitve jacuzzija na pohodni strehi.

V ceni je vključeno tamponirano dvorišče v makadam izvedbi, parkirni mesti  ter lopa na vrtu velikosti 8,5 m2. 

Notranjost predstavljenih prostorov boste lahko, takoj po vplačani rezervaciji, v sodelovanju z arhitektom oz. projektantom, prilagodili potrebam vaše družine, prilagodili število sob in velikost posameznih prostorov.

Nizko energijski objekt je opremljen z vsemi potrebnimi certifikati, ki dokazujejo kvaliteto in ustrezajo pričakovanjem evropskega kupca (proizvajalec je Krivaja BIH). Kakovost preverja DIBt, nemški inštitut za gradbeno dejavnost, pridobljen tudi CE certifikat. Slika je delno orientacijska.

Po opravljenem ogledu lokacije in izročitvi predstavitvenega gradiva morebitnemu kupcu, v primeru nadaljnjega interesa, posrednik pripravi predstavitveni sestanek na sedežu izvajalca gradnje (predstavitev materialov, postopka gradnje, terminskega plana, odgovori na vprašanja...). Če je odločitev kupca pozitivna, kupec naroči pripravo osnutkov prodajne dokumentacije (kupec lahko vpliva na plačilno dinamiko, rok in obseg izvedbe, predstavi način financiranja).

Objavljena cena (vključuje izdelavo v skladu s predstavljenim opisom hiše in pogodbe o naročilu in dobavi, ki jo kupec podpiše z izvajalcem gradnje) že vsebuje DDV. 

Za objekt bo izvajalec gradnje pripravil dokumentacijo in vlogo za izdajo  UPORABNEGA DOVOLJENJA.

Jamčevalni roki so sledeči:  60 let - statična stabilnost konstrukcije, 30 let - streha, 10 let - stavbno pohištvo, 5 let - toplotna črpalka, splošna gradbena garancija - po Zakonu o graditvi objektov, ostale garancije veljajo po garancijskih pogojih dobaviteljev.

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že TRETJE leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Enote znotraj novogradnje