Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
Prodaja

Ljubljana mesto - Bežigrad

Parcela · Za investicijo · 7722 m2

390 €/m2+ ddv
  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Parcela
  • Tip nepremičnine: Za investicijo
  • Parcela: 7722 m2
  • Šifra: PP4932

Splošno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacijaPlinovodKabelski priklj.TelefonOptika

Opis

Sredi narave, z enostavnim dostopom do vseh objektov družbene infrastrukture in MPP. Dovoz do objektov je po novi dovozni, dvosmerni (občinski) cesti v naselju, ki se priključuje na obstoječo cesto.

Posredujemo pri prodaji zemljišča, za izgradnjo naselja vrstnih hiš, po tri ali več v nizu, dovoljena višina gradnje do 11 m., ki se nahaja v bližini mestne infrastrukture a kljub temu v naravi, sredi zelenja z enostavnim dostopom do AC ringa - obvoznice.

MOŽNA GRADNJA OBJEKTOV Z NIZKO ENERGETSKO PORABO. Idealna lokacija za izgradnjo specifičnega, varovanega, ekološkega in energetsko varčnega naselja.

Okolica je urejena, dovoz je asfalt, dostop iz dveh smeri, delno ograjena parcela, ni daljnovodov ali drugih motečih elementov, ki bi kazili izgled same parcele ali kasneje v prihodnosti, izgleda novogradenj.

V ceni zemljišča je upoštevan že zgrajen element infrastrukture, samo zemljišče pa je bilo že pregledano tudi s strani Zavoda za kulturno dediščino. Zagotovljena je sledeča komunalna opremljenost: fekalni kanal, meteorni kanal (meteorna voda s cestne površine), instalacija zemeljskega plina, vodovod, telekomunikacije, elektro inštalacije (iz nove, že zgrajene TP).

VSA VPRAŠANJA POSREDUJTE IZKLJUČNO NA: uprava@real-go.eu in zelo radi vam bomo odgovorili.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec povrne prodajalcu polovični strošek posredovanja v višini 2% dosežene pogodbene cene + ddv.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

PETO - jubilejno leto zapored nam GZS (Gospodarska zbornica Slovenije) dodeli CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".