Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
Prodaja

Gorenjska - Kranj

Parcela · Kmetijska površina · 30539 m2

153.000 €
  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Parcela
  • Tip nepremičnine: Kmetijska površina
  • Parcela: 30539 m2
  • Šifra: PP4899

Splošno

Opis

Kmetijsko zemljišče, večinoma zelo ravno in delno rahlo nagnjeno, ob vznožju okoliških gora, v enem kosu, ob avtobusnem postajališču, na razpolago takoj

Posredujemo pri prodaji kmetijskega zemljišča v izmeri 30.539 m2, ki se nahaja v naselju Babni vrt v neposredni bližini Trstenika. Dostop do zemljišča je asfalt in makadam, leži v neposredni bližini avtobusnega postajališča in nudi široko paleto možnosti pri izbiranju dejavnosti s katerimi se lahko ukvarja lastnik. Panoramski razgled je pravljičen, zadaj gore, vmes zemljišče, ki je rahlo povzdignjeno nad okoliškimi naselji.

Vpisano v ZK, brez bremen.

Naročitelj pogojuje prodajo nepremičnine tako, da kupec poravna davek na promet nepremičnin v višini 2% dosežene pogodbene cene nepremičnine po tej pogodbi.

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Četrto leto zapored nam GZS (Gospodarska zbornica Slovenije) dodeli CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".