Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
Prodaja

Ljubljana okolica - Vodice

Hiša · Dvojček · 183 m2 · 2023

399.000 €
 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Hiša
 • Tip nepremičnine: Dvojček
 • Velikost (bruto): 183 m2
 • Parcela: 661 m2
 • Št. spalnic: 4
 • Zgrajeno: 2023
 • Stanje: Novogradnja
 • Opremljenost: Neopremljeno
 • Šifra: HP4863

Splošno

 • Dodatno
  Atrij Vrt Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Čistilna naprava Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka Talno gretje CK
 • Luksuz
  Zelo sončno Bližina narave Mirna lokacija Lep razgled

Opis

Sodoben izgled, veliko svetlobe, zeleno okolje, bližina infrastrukture (vrtec, šola, postajališče potniškega prometa, dostop na avto cesto, trgovina...). ENA NAJUGODNEJŠIH PONUDB NA SLOVENSKEM TRGU. Vsaki enoti pripadajo tri parkirna mesta in atrij s teraso. Izmera zunanjih površin bo znana na podlagi izdelanega in že naročenega geodetskega elaborata.

Posredujemo pri prodaji zemljišča z izgradnjo dvostanovanjskega nizkoenergijskega objekta - "dvojčka". PROJEKT V POSTOPKU PRIDOBIVANJA GRADBENEGA DOVOLJENJA za rušitvena dela(glede notranje razporeditve ima kupec možnost vpliva na velikost prostorov). 

Novogradnja bo vmeščena v naselju, kjer gradnja ni strnjena, samostojnih in dvostanovanjskih hiš, ki se nahaja sredi zelenja, s prelepimi razgledi na Julijske in Kamniške Alpe. Izvajalec del je podjetje HIŠA JUTING (delujejo več kot dve desetletji, preko 400 zaključenih projektov v Sloveniji, Italiji, Nemčiji in Avstriji). Zemljišče na katerem se bo gradilo, je osončeno tekom celega dneva, razgledi so odprti, v obomočju mestne infrastrukture v bližini (šola, vrtec, trgovina, mestni potniški promet, AC ring....).

Projekt je namenjen ljudem, ki želijo osebno noto v svojem novem domu. Imate možnost izbire vseh zaključnih elementov (stenske obloge, talne obloge, notranja vrata s podboji, sanitarna keramika, razporeditev oz. velikost posameznih prostorov...). Skratka, nekdo bo namesto vas prevzel nadzor nad mojstri, se dogovarjal za izvedbo določenih del, urejal odnos z upravno enoto in še in še, samo, da ohranite dobro voljo, se ne ubadate z nelogičnostjo tovrstnih opravil s katerimi se srečuje izvajalec del. 

VHOD LEVO (145,29 m2 uporabne stanovanjske površine) Vsaki enoti pripadajo tri parkirna mesta (cca. 38 m2), možna lična vrtna lopa (z vašim doplačilom cca. 25.000 EUR) kjer bo fasada enako izvedena kot na hiši, prostoren atrij, zunanje pohodne površine in dostopi in prostor za zelenjavni vrt ali postavitev igral v izmeriEnota dvojčka - stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem. Vseljivo okoli konca leta 2022. Neto velikost parcel teh štirih enot merijo od 438 m2 do 682 m2 pri čemer je potrebno pri nekaterih parcelah upoštevati še površine namenjene dosotpu in parkirnim mestom.

VHOD DESNO (145,29 m2 uporabne stanovanjske površine) Vsaki enoti pripadajo tri parkirna mesta (cca. 38 m2), možna lična vrtna lopa (z vašim doplačilom cca. 25.000 EUR) kjer bo fasada enako izvedena kot na hiši, prostoren atrij, zunanje pohodne površine in dostopi in prostor za zelenjavni vrt ali postavitev igral v izmeriEnota dvojčka - stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem. Vseljivo okoli konca leta 2022. Neto velikost parcel teh štirih enot merijo od 438 m2 do 682 m2 pri čemer je potrebno pri nekaterih parcelah upoštevati še površine namenjene dosotpu in parkirnim mestom.

Stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem, gre za nizkoenergijski objekt, večplastna struktura zunanjih sten, ki so široke 35 cm od česar predstavlja izolacija - NEOPOR 15 cm širine in steklena volna širine 16 cm. Svetla višina etaže je 260 cm, v nadstropju pa 250 cm. Okna so PVC, slovenski proizvajalec RS okna PROFIL INOUTIC ELEGANT, šestkomorna, trojno tesnenje, debelina profila 84 mm. Za vse zaključne elemente so oblikovani cenovni razredi, s korektnim zajetjem materialov višjega cenovnega razreda (npr. za vhodna vrata 1.100,00 eur, keramika 17 eur/m2, parket oz. vinilne obloge 21 eur/m2. Ogrevanje bo izvedeno s toplotno črpalko ORCA COOLWEX excluzive DUO - oz. enakovredno, povsod po hiši bo talno gretje v kopalnici pa dodatno še dekoracijski radiator.

Sredi zelenja - ogromno rekreacijskih površin, izletniških točk, možnost ribolova a blizu mestne infrastrukture (šola, vrtec, trgovina, postajališče potniškega prometa, bližina izvoza na avto cesto). MOŽNOST IZKORISTKA PROSTORA (do 30 m2 uporabne površine) V MANSARDNEM DELU OBJEKTA (doplačilo za stopnice in vsaj enega strešnega okna v znesku cca. 3.500 EUR z vključenim DDV-jem)..

V ceni je vključena izgradnja hiše do zaključene 5. gradbene faze, tamponirano dvorišče in parkirna mesta v makadam izvedbi. 

Notranjost predstavljenih prostorov boste lahko, takoj po vplačani rezervaciji, v sodelovanju z arhitektom oz. projektantom, prilagodili potrebam vaše družine, prilagodili število sob in velikost posameznih prostorov.

Nizko energijski objekt je opremljen z vsemi potrebnimi certifikati, ki dokazujejo kvaliteto in ustrezajo pričakovanjem evropskega kupca (proizvajalec je Krivaja BIH). Kakovost preverja DIBt, nemški inštitut za gradbeno dejavnost, pridobljen tudi CE certifikat. Slika je delno orientacijska.

Po opravljenem ogledu lokacije in izročitvi predstavitvenega gradiva morebitnemu kupcu, v primeru nadaljnjega interesa, posrednik pripravi predstavitveni sestanek na sedežu izvajalca gradnje (predstavitev materialov, postopka gradnje, terminskega plana, odgovori na vprašanja...). Če je odločitev kupca pozitivna, kupec naroči pripravo osnutkov prodajne dokumentacije (kupec lahko vpliva na plačilno dinamiko, rok in obseg izvedbe, predstavi način financiranja).

Objavljena cena 399.000 EUR vključuje izvedbo v zaključeni 5. gradbeni fazi, v kolikor bi kupec sam želel zaključiti dela se mu nepremičnina izroči v ROH BAU izvedbi za ceno 325.000 EUR.

Objavljena cena (vključuje izdelavo, ki temelji na predstavljenem opisu hiše in v skladu s pogodbo o naročilu in dobavi, ki jo kupec podpiše z izvajalcem gradnje) že vsebuje DDV. 

Za objekt bo izvajalec gradnje pripravil in izročil dokumentacijo in vlogo za izdajo  UPORABNEGA DOVOLJENJA.

Jamčevalni roki so sledeči:  60 let - statična stabilnost konstrukcije, 30 let - streha, 10 let - stavbno pohištvo, 5 let - toplotna črpalka, splošna gradbena garancija - po Zakonu o graditvi objektov, ostale garancije veljajo po garancijskih pogojih dobaviteljev.

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Četrto leto zapored nam GZS (Gospodarska zbornica Slovenije) dodeli CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Sorodne nepremičnine