Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
Prodaja

Ljubljana okolica - Vodice

Hiša · Samostojna · 143.5 m2 · 2022

305.000 €
 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Hiša
 • Tip nepremičnine: Samostojna
 • Velikost (bruto): 143.5 m2
 • Parcela: 588 m2
 • Zgrajeno: 2022
 • Stanje: Novogradnja
 • Opremljenost: Neopremljeno
 • Energetska izkaznica: Izračun ni mogoč
 • Šifra: HP4834

Splošno

 • Dodatno
  Balkon Vrt Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Čistilna naprava Kabelski priklj. Telefon
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka Talno gretje
 • Lega
  Zahod Jug
 • Luksuz
  Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Mirna lokacija

Opis

Vloga za pridobitev gradbenega dovoljenja v fazi priprave (pred oddajo vloge ima kupec možnost dogovoriti določene spremembe notranje razporeditve,...). Gradbišče odprto, v teku sanacija brežine, čiščenje terena in utrjevanje podlage, že opravljena rušitvena dela, priprava na začetek gradnje. OBJAVLJENI RENDERJI VKLJUČUJEJO TUDI OPCIJSKO PONUDBO OB DOPLAČILU (nadstrešek, ograja, zatravitev, les na fasadi, steklena balkonska ograja, žaluzije in komarniki, asfaltirana cesta).

Posredujemo pri prodaji zemljišča v izmeri 588 m2 in naročilu izdelave hše do 5. gradbene faze (NA SKICI OZNAČENA KOT HIŠA 2), v bližini potoka z neposrednim zaledjem gozdov in travnikov. Lokacijsko je hiša vmeščena na obrobje novo nastajajočega naselja, v prvi fazi tri samostojne hiše (HIŠA ŠT. 1 IN HIŠA OB POTOKU ŽE REZERVIRANI - PRODAJA ZAKLJUČENA), naknadno pa se načrtuje še kakšna hiša. Dostop je iz kamniške in vodiške smeri, v bližini je avtobusno postajališče, osnovna šola in vrtec, trgovina in organiziran prevoz otrok do višješolskih letnikov.

Iz priloženega tlorisa je razvidno, da hiša omogoča uporabnikom veliko kvalitetnega prostora za preživljanje prostega časa in popolnoma ločen spalni del. V hiši sta tudi dve ločeni kopalnici. Na željo stranke je hišo možno urediti kot dvo stanovanjsko tako, da so lahko npr. mladi in stari ločeni, z dvemi ločenimi vhodi.

Predstavitev objekta: zunanje stene so izdelane po stenskem sistemu debeline 35 cm (JUBIZOL EPS F Grafite 15 cm), kritina GOLOB, vhodna protivlomna vrata INOUTIC PRESTIGE, okna RS INOUTIC ELEGANT - sistem s 6 komorami in centralnim tesnenjem, troslojna, PVC), notranje predelne stene so ravno tako toplotno in zvočno izolirane, ogrevanje s toplotno črpalko - talno gretje, ločeni veji v vsaki etaži).

Želja in namen tovrstnega načina prodaje zemljišča s projektom dobave naročene hiše in izdelave le te, je maksimalno projekt približati individualnim željam vsakega posameznega kupca (kupci sami izbirajo zaključne elemente - dostavo na gradbišče lahko dogovori izvajalec gradnje HIŠA JUTING, v sodelovanju z inženirjem izvajalca gradnje ali arhitektom g. Frelih Igorjem, ki je avtor projekta, dogovoriti notranjost bodočega doma in ga prilagoditi potrebam družine, vnaprejšnje pozicioniranje vtičnic, stikal, priklopov....).

V predstavitvenem gradivu, ki ga boste prejeli z elektronsko pošto ali v pisani obliki, bo predstavljen način izvedbe same prodaje od rezervacije pa do same primopredaje izgotovljenega objekta. Za vsakega kupca posebej, bo izvajalec HIŠA JUTING pripravil predstavitveni sestanek na sedežu podjetja kjer vam bodo predstavljeni materiali, ki se vgrajujejo, potek in način gradnje, terminski plan in odgovoril na vsa vaša vprašanja. Na tem sestanku je zaželjeno sodelovanje tudi osebe, ki je vredna vašega zaupanja in je hkrati strokovnjak z gradbenega področja.

RUŠITVENA DELA, UTRJEVANJE TERENA, ČIŠČENJE IN ODSTRANJEVANJE DREVESNE MASE IN SANACIJA BREŽINE, ​​​​​PRIRAVA GRADBIŠČA V TEKU. 

Sredi zelenja - ogromno rekreacijskih površin, izletniških točk, možnost ribolova a blizu mestne infrastrukture (šola, vrtec, postajališče mestnega potniškega prometa, bližina izvoza na avto cesto). Objekt je dodatno ojačan, možnost vstavitve jacuzzija na pohodni strehi.

V ceni je vključeno tamponirano dvorišče v makadam izvedbi in parkirni mesti. 

Notranjost predstavljenih prostorov boste lahko, takoj po vplačani rezervaciji, v sodelovanju z arhitektom oz. projektantom, prilagodili potrebam vaše družine, prilagodili število sob in velikost posameznih prostorov.

Nizko energijski objekt je opremljen z vsemi potrebnimi certifikati, ki dokazujejo kvaliteto in ustrezajo pričakovanjem evropskega kupca (proizvajalec je Krivaja BIH). Kakovost preverja DIBt, nemški inštitut za gradbeno dejavnost, pridobljen tudi CE certifikat. Slika je delno orientacijska.

Po opravljenem ogledu lokacije in izročitvi predstavitvenega gradiva morebitnemu kupcu, v primeru nadaljnjega interesa, posrednik pripravi predstavitveni sestanek na sedežu izvajalca gradnje (predstavitev materialov, postopka gradnje, terminskega plana, odgovori na vprašanja...). Če je odločitev kupca pozitivna, kupec naroči pripravo osnutkov prodajne dokumentacije (kupec lahko vpliva na plačilno dinamiko, rok in obseg izvedbe, predstavi način financiranja).

Objavljena cena (vključuje izdelavo v skladu s predstavljenim opisom hiše in pogodbe o naročilu in dobavi, ki jo kupec podpiše z izvajalcem gradnje) že vsebuje DDV. 

Za objekt bo izvajalec gradnje pripravil dokumentacijo in vlogo za izdajo  UPORABNEGA DOVOLJENJA.

Jamčevalni roki so sledeči:  60 let - statična stabilnost konstrukcije, 30 let - streha, 10 let - stavbno pohištvo, 5 let - toplotna črpalka, splošna gradbena garancija - po Zakonu o graditvi objektov, ostale garancije veljajo po garancijskih pogojih dobaviteljev.

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že TRETJE leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".