Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
Prodaja

Ljubljana okolica - Vodice

Hiša · Samostojna · 143.5 m2 · 2021

295.000 €
 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Hiša
 • Tip nepremičnine: Samostojna
 • Velikost (bruto): 143.5 m2
 • Parcela: 588.26 m2
 • Št. spalnic: 4
 • Zgrajeno: 2021
 • Stanje: Novogradnja
 • Opremljenost: Neopremljeno
 • Energetska izkaznica: Izračun ni mogoč
 • Šifra: HP4804

Splošno

 • Dodatno
  Balkon Atrij Vrt Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Čistilna naprava
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka Talno gretje
 • Luksuz
  Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Mirna lokacija

Opis

Vloga za pridobitev gradbenega dovoljenja v fazi priprave. Prodajna pogodba bo izdelana v obliki notarskega zapisa z izvršilnim naslovom z vpisom zaznambe vrstnega reda v korist kupca.

Posredujemo pri prodaji bodoče novogradnje na zemljišču v izmeri 588 m2, v bližini potoka z neposrednim zaledjem gozdov in travnikov. Lokacijsko je hiša vmeščena na obrobje novo nastajajočega naselja, v prvi fazi tri samostojne hiše (HIŠA ŠT. 2 ŽE REZERVIRANA - PRODAJA ZAKLJUČENA), naknadno pa se načrtuje še kakšna hiša. Dostop je iz kamniške in vodiške smeri, v bližini je avtobusno postajališče, osnovna šola in vrtec, trgovina in organiziran prevoz otrok do višješolskih letnikov.

Iz priloženega tlorisa je razvidno, da hiša omogoča uporabnikom veliko kvalitetnega prostora za preživljanje prostega časa in popolnoma ločen spalni del. V hiši sta tudi dve ločeni kopalnici. Na željo stranke je hišo možno urediti kot dvo stanovanjsko tako, da so lahko npr. mladi in stari ločeni, z dvemi ločenimi vhodi.

Predstavitev objekta: zunanje stene so izdelane po stenskem sistemu debeline 35 cm (JUBIZOL EPS F Grafite 15 cm), kritina GOLOB, vhodna protivlomna vrata INOUTIC PRESTIGE, okna RS INOUTIC ELEGANT - sistem s 6 komorami in centralnim tesnenjem, troslojna, PVC), notranje predelne stene so ravno tako toplotno in zvočno izolirane, ogrevanje s toplotno črpalko - talno gretje, ločeni veji v vsaki etaži).

Želja in namen tovrstnega načina prodaje zemljišča s projektom dobave naročene hiše in izdelave le te, je maksimalno projekt približati individualnim željam vsakega posameznega kupca (kupci sami izbirajo zaključne elemente - dostavo na gradbišče lahko dogovori izvajalec gradnje HIŠA JUTING, v sodelovanju z inženirjem izvajalca gradnje ali arhitektom g. Frelih Igorjem, ki je avtor projekta, dogovoriti notranjost bodočega doma in ga prilagoditi potrebam družine, vnaprejšnje pozicioniranje vtičnic, stikal, priklopov....).

V predstavitvenem gradivu, ki ga boste prejeli z elektronsko pošto ali v pisani obliki, bo predstavljen način izvedbe same prodaje od rezervacije pa do same primopredaje izgotovljenega objekta. Za vsakega kupca posebej, bo izvajalec HIŠA JUTING pripravil predstavitveni sestanek na sedežu podjetja kjer vam bodo predstavljeni materiali, ki se vgrajujejo, potek in način gradnje, terminski plan in odgovoril na vsa vaša vprašanja. Na tem sestanku je zaželjeno sodelovanje tudi osebe, ki je vredna vašega zaupanja in je hkrati strokovnjak z gradbenega področja.

Nizko energijski objekt je opremljen z vsemi potrebnimi certifikati, ki dokazujejo kvaliteto in ustrezajo pričakovanjem evropskega kupca (proizvajalec je Krivaja BIH). Kakovost preverja DIBt, nemški inštitut za gradbeno dejavnost, pridobljen tudi CE certifikat.

Objavljena cena vključuje izdelavo na ključ in že vsebuje DDV. 

Jamčevalni roki so sledeči:  60 let - statična stabilnost konstrukcije, 30 let - streha, 10 let - stavbno pohištvo, 5 let - toplotna črpalka, splošna gradbena garancija - po Zakonu o graditvi objektov, ostale garancije veljajo po garancijskih pogojih dobaviteljev.

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že TRETJE leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".