Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
Prodaja

Ljubljana mesto - Šiška

Parcela · Zazidljiva · 987 m2

1.330.000 €
 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Parcela
 • Tip nepremičnine: Zazidljiva
 • Parcela: 987 m2
 • Šifra: PP4795

Splošno

  Opis

  Investicijsko zemljišče (izdelan projekt za hišo velikosti 700 m2 vključen v ceno, nadzor gradnje vključen v ceno) na katerem stoji objekt potreben rušitve, sredi urejenega naselja in znotraj obvoznice. Ni ob glavni cesti, ni hrupno, sončna lokacija in odprt razgled na jugo zahod v smeri Rožnika, Mosteca in terasastih blokov. Izjemna priložnost.

  Posredujemo pri prodaji zemljišča v izmeri 987 m2 (izdelan projekt za hišo velikosti 700 m2 vključen v ceno, nadzor gradnje že vključen v ceno), ki je primerno za investicijsko gradnjo. Samo zemljišče je vmeščeno v naselju samostojnih in vrstnih hiš - odprt razgled proti Mostecu, Rožniku in terasastim blokom, v zelo mirnem koncu. Parcela je sončna čez cel dan, dostop je asfalt, na njej stojijo objekti potrebni rušitve. Na parceli oz. tik pred njo so vsi priključki, ki jih današnja novogradnja potrebuje.

  Prodajalci razpolagajo z idejnim projektom, ki ga lahko posredujemo po ogledu. Nepremičnina je vpisana v ZK in brez bremen.

  Naročitelj pogojuje prodajo nepremičnine tako, da kupec poravna davek na promet nepremičnin v višini 2% dosežene pogodbene cene nepremičnine po tej pogodbi.

  www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

  Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že tretje leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".