Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
Prodaja

Hrvaška - Zagreb

Parcela · Za investicijo · 1148 m2

720.000 €
  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Parcela
  • Tip nepremičnine: Za investicijo
  • Parcela: 1148 m2
  • Šifra: PP4768

Splošno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Optika Plinovod

Opis

Izjemna investicijska priložnost v enem najbolj atraktivnih delov Zagreba. VSA DOKUMENTACIJA JE PRAVNO FORMALNO UREJENA, VSE USKLAJENO Z VELJAVNO ZAKONODAJO, BREZ KAKRŠNIH KOLI OVIR ZA PRIDOBITEV GRADBENEGA DOVOLJENJA.

Zastopamo pri prodaji zazidanega stavbnega zemljišča v ožjem središču mesta ZAGREB v četrti TRNJE. Gre za območje kjer ni strnjene gradnje, v bližini parkovnih in rekreacijskih površin, z enostavnim dostopom do mestnih vpadnic in avto ceste, v bližini postajališča mestnega potniškega prometa. Zemljišče je ograjeno v celoti in z neposrednim dostopom do javne ceste.

Po obstoječem projektu, ki je aktualen za investicijo, je možna izgradnja 27 stanovanj. Projekt je vključen v ceno. Na nepremičnini, ki je predmet prodaje je zgrajenih 480 m2 uporabnih stanovanjskih površin.

Vse aktivnosti pri trženju se vršijo izključno preko naše nepremičninske družbe, ki je pooblaščena za ekskluzivno prodajo zato smo objavili lokacijo in fotografije zunanjosti hiše. Prosimo, da spoštujete zasebnost ljudi, ki bivajo na tej lokaciji.

Naročitelj ne pogojuje prodajo nepremičnine tako, da kupec NIMA STROŠKOV Z NEPREMIČNINSKO DRUŽBO.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že drugo leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".