Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
Prodaja

Ljubljana okolica - Medvode

Hiša · Samostojna · 190 m2 · 2020

353.500 €
 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Hiša
 • Tip nepremičnine: Samostojna
 • Velikost (bruto): 190 m2
 • Parcela: 531 m2
 • Št. spalnic: 4
 • Zgrajeno: 2020
 • Stanje: Novogradnja
 • Opremljenost: Neopremljeno
 • Energetska izkaznica: Izračun ni mogoč
 • Šifra: HP4742

Splošno

 • Dodatno
  Balkon Vrt Terasa Pokrito parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka Rekuperator Talno gretje
 • Luksuz
  Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Mirna lokacija

Opis

ZAKLJUČUJEMO naselje štirih samostojnih hiš izdelanih po sistemu "NA KLJUČ" z urejenim asfaltiranim dovozom in ozelenelimi parcelami. ZAKLJUČEK GRADNJE V TEKU. Nakup v skladu z ZVKSEs-om. VSELITEV DO JESENI 2020.

ZAČETEK PRODAJE - ZAKLJUČUJEMO Z GRADBENIMI DELI - VSELITEV DO JESENI 2020. Posredujemo pri prodaji 4 samostojnih hiš - novogradenj izdelanih po sistemu "na ključ", s prelepim panoramskim razgledom in gozdom v zaledju, z domiselno arhitekturo, pri gradnji se uporabljajo materiali višjega srednjega razreda. Trenutno so hiše že pokrite s streho, vgrajeno stavbno pohištvo in z izdelano fasado.

Jamčevalni roki in postopek izvedbe v skladu z ZVKSeS-om, postopek kupoprodaje poteka preko notarske pisarne, v notarskem zapisu.

Lokacijsko je manjše naselje oddaljeno 3 km iz Medvod (za "Jezerškom") - zelo blizu vrtec, šola, avtobusna postaja. Vse hiše imajo enako tlorisno razporeditev, zasnovane kot funkcionalne, nizkoenergijske enodružinske hiše, v dveh etažah - P + M. Nobenih daljnovodov, nobene industrije, hrupa, odpada, nič kar bi kazilo idilično primestno okolje.

Hiše so ŽE pripravljene za finalizacijo in izročitev kupcem (sedaj lahko kupci izbirajo parkete, keramiko in izvajalec bo takoj pričel z zaključnimi - končnimi deli, ki so nujna preden se nepremičnina izroči kupcu).

Po ogledu, če vas bomo prepričali, boste na sestanku v naši pisarni, prejeli tehnični opis, prodajno dokumentacijo, pokazali vam bomo ustrezne certifikate, predstavili način izvedbe in potek usklajen z ZVKSeS - om, časovne okvire izgradnje in vam predstavili odgovorno osebo, projektanta s katerim boste lahko dogovarjali in usklajevali vaše želje. .

Naselje štirih samostojnih hiš izdelanih po sistemu "NA KLJUČ" z urejenim asfaltiranim dovozom in ozelenelimi parcelami. DDV vključen v oglaševani ceni.

GRADNJA V FAZI ZAKLJUČKA ZUNANJIH DEL -  PRODAJA V TEKU, VSE V SKLADU Z ZVKSES-om.

Hiša ima 131,5 m2 bivalne stanovanjske površine, 8 m2 balkona, 50 m2 terase in zemljišče na katerem se hiša nahaja veliko 531 m2.

V pritličju so dnevno bivalni prostori s kuhinjo in izhodom na teraso, ki je pokrita s pergolo in naprej v vrt in na dvorišče. Poleg omenjenih prostorov v pritličju, moramo našteti še kabinet, kopalnico, hodnik in utility ter nadstrešek za dva avtomobila.

V mansardi imamo tri spalnice in dve kopalnici (glavna spalnica ima svoj izhod na balkon pokrit z napuščem.

Tehnični opis: klasična gradnja z opečnatimi zidaki, debelina nosilnega zidu 30 cm, predelnih sten 10 cm, izolacija tal 30 cm, izolacija strehe 26 cm, fasada 20 cm silber reflex, zaključni sloj Caparol, opečnata kritina v antracitni barvi, okna in balkonska vrata TIP TOP (Slovenija) - visoko toplotno izolativna troslojna zasteklitev, senčila v pritličju "Krpanke" in v mansardi zunanje alu rolete v antracitni izvedbi - električno upravljanje senčil na vseh vratih, protivlomna vhodna vrata Inotherm, talno ogrevanje v vseh etažah s toplotno črpalko zrak/voda DAIKIN - ALTHERMA 3), prezračevanje omogoča vgrajen sistem za rekuperacijo Helios (Nemčija), nadstreški so kovinska konstrukcija v antracit barvi - nad avtomobili z aluminijasto pločevino, nad teraso fiksna pergola, zaključni talni sloj: kakovostni hrastov gotovi parket in keramika višjega cenovnega razreda, notranja vrata CPL (Nemčija), kakovostna sanitarna keramika (Italija) in armature, kotna kopalna kad, walk-in tuš kabina z nadglavno prho in talno kanaleto, balkonska ograja iz kaljenega stekla. Okolica je urejena: tlakovan dovoz in terasa, asfaltirana skupna dovozna pot, urejena zelenica.

Cena hiše, zgrajena po sistemu na ključ je 353.500,00 EUR. V oglaševani ceni je zajeta kupnina in na kupnino obračunan DDV v višini 9,5% z že upoštevanim povračilom dela stroška prodaje prodajalcu.

(HIŠA NA PARCELI 81/6 je že prodana)

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že drugo leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Kaj je v bližini

Avtobusna postaja28 m / 1 min
Trgovina3.6 km / 43 min

Sorodne nepremičnine