Prodajate ali oddajate nepremičnino? Vpišite svoj oglas
Prodaja

Ljubljana mesto - Moste-Polje

Poslovni prostor · Pisarna · 123 m2 · 2004

1.500 €/m2+ ddv

Nuno Alajbegović

Svetovalec na področju trženja nepremičnin

 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Poslovni prostor
 • Tip nepremičnine: Pisarna
 • Velikost (bruto): 123 m2
 • Nadstropje: 2/4
 • Zgrajeno: 2004
 • Stanje: Novejša gradnja
 • Opremljenost: Neopremljeno
 • Energetska izkaznica: V izdelavi
 • Šifra: PPP4719

Splošno

 • Dodatno
  Parkirišče Dvigalo
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Telefon Optika
 • Ogrevanje
  CK
 • Luksuz
  Klima

Opis

Moderno zasnovana poslovna stavba dostopna 24/7, parkirišča v kletni etaži, parkirišče ob stavbi, varovana stavba, recepcija, restavracija v stavbi, nizki stroški obratovanja, bližina avtocestnega obroča

Posredujemo pri prodaji 123 m2 velike pisarne katera se nahaja v poslovni stavbi zgrajeni 2004. leta. Pisarna je sestavljena iz treh ločenih prostorov. V večjem sredinskem prostoru je predvidenih deset delovnih mest. Pisarna ima poleg teh prostorov tudi lastno čajno kuhinjo ter prostor v katerem je računalniško-podatkovni center z visoko zanesljivostjo obratovanja (server room). Moderno zasnovana poslovna stavba se nahaja ob trgovsko nakupovalnem središču BTC City in je dostopna 24/7. Poslovni center se nahaja v bližini avtocestnega obroča. Stavba omogoča visok standard profesionalnega dela in bivanja. V urejenem poslovnem objektu je na razpolago recepcija, gostinski lokal, parkirišča pred stavbo ter v dveh kletnih etažah. Komunikacijsko ima objekt dve jedri, vsako jedro ima poleg stopnišča, sanitarij in inštalacijskih jaškov še tovorno, servisno in osebno dvigalo. V pritličju je poleg poslovnih prostorov tudi interni gostinski obrat – restavracija, vse nadstropne etaže so poslovne.Okna so kovinska, zastekljena s termopan steklom 2+16+2 ter zastrta s kovinskimi zunanjimi žaluzijami na električni pogon ali ročno. Prostori so opremljeni s sistemom kondicioniranega prezračevanja skozi stropne difuzorje, ogrevanje/hlajenje je preko zidnih klimatov s prisilnim termostatsko uravnavanim sistemom kroženjem zraka. Šibkotočna inštalacija je vodena v server room na »patch« panelu za nadaljnjo priključitev na optično omrežje ali telefonsko centralo. Prostori so opremljeni z javljalci požara v vseh prostorih, s priklopom na intervencijo, pristopnim terminalom za evidenco prisotnosti, za odpiranje vhodnih vrat in za vklop/izklop vlomskega alarma. Umetna osvetlitev je z vgrajenimi stropnimi svetili. Sanitarni prostori so po zidovih delno obloženi s keramiko in obsegajo dva sklopa moških in ženskih sanitarij v kvalitetni keramiki WC-jev in umivalnikov z dodanim prostorom za čistilko. V kletni etaži je možen nakup dveh parkirnih mest. Cena parkirnega mesta v kletni etaži je 15.000 eur +ddv. Obstaja možnost nakupa tudi zunanjega parkirnega mesta katero se nahaja ob poslovni stavbi. Cena zunanjega parkirnega mesta je 10.000 eur+ ddv. Prevzem je možen v treh mesecih. Pisarna je trenutno zasedana z najemniki tako, da je možnost podaljšanja najemne pogodbe z novim lastnikom. Pisarna se prodaja brez pisarniškega pohištva. Cena pisarne je 184.500 eur + ddv.

Naročitelj pogojuje prodajo nepremičnine tako, da mu kupec, hkrati s plačilom are, povrne polovični strošek posredovanja v višini 2% + ddv.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že drugo leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Kaj je v bližini

Avtobusna postaja4.7 km / 59 min
Trgovina4.9 km / 1 hour 2 min
Pekarna3.9 km / 48 min
Bankomat2.0 km / 25 min
Pošta3.8 km / 47 min
Šola62 m / 1 min